sâmbătă, 30 aprilie 2011

Tableta iPad 2

Noua tableta pc de la Apple vine o multime de imbunatatiri fata de originalul iPad, de la un procesor dual core, A5, adica de doua ori mai multe lucruri pe care le poti face in acelati timp pe iPad 2, pana la o viteza grafica de pana la 9 ori mai mare si 2 camere, una pe fata pentru FaceTime, si pe spate pentru filmari HD.

Cu toate ca noul iPad 2 este mai mic decat primul cu pana la 33% fata de vechiul iPad, 8.8 mm fata de 13.4 mm, si mai usor, avand numai 590 de grame, durata bateriei este tot de 10 ore.



iPad 2 Apple 16GB Negru


iPad 2 Apple 64GB 3G Alb


iPad 2 Apple 64GB 3G Negru


Multumita compatibilitatii HDMI acum iti poti conecta iPad-ul la un TV, putand fi folosit cu usurinta pentru diferite prezentari sau pur si simplu sa te joci pe un ecran mai mare. Conectorul HDMI costa 39 de dolari.

iPad 2 vine cu o husa acoperitoare magnetica care se transforma in stand

Inginerii de la Aplle nu s-au multumit doar cu un gadget nou, iPad 2 vine cu o husa magnetica care se transforma intr-un stand cu un design foarte atragator. Ca si husele magnetizate de la Blackbarry, husa de la iPad2 face deviceul sa iasa si sa intre in modul de hibernare.

in afara performata sporita, iPad 2 vine cu o multime de imbunatatiri de soft, noul sistem de operare usor imbunatatit, iOS 4.3, o noua versiune de Air Play si FaceTime. in plus o versiune imbunatatita a programul de editare video, iMovie, acum disponibila pe iTunes la doar 4.99 dolari.

Garage Band, o aplicatie care va prinde toti iubitorii de muzica


O alta aplicatie interesanta este Garage Band, disponibila pe iTunes la 5 dolari prin care iti poti lega instrumentele muzicale la device si pur si simplu iti inregistrezi melodiile direct pe iPad 2. Pe langa optiunea de conectare a instrumentelor reale, poti folosi si instrumentele virtuale ale programului care reactioneaza la atingere (cu cat apesi mai tare cu atat volumul sunetelor generate creste).

in Garage Band folosirea instrumentului care inlocuieste chitara este absolut fantastica, poti sa misti/apesi efectiv corzile virtuale ale instrumentului. “Chitara de la iPad 2 face focul de tabara sa nu va mai fie la fel”, spune Jobs.

Steve Jobs despre iPad 2: “Nu am avut niciodata pana acum un asemenea produs, care sa fie acceptat de piata atat de repede. Avem 90% cota de piata pe tablete, iar competitia este deja facuta knock-out”.

Zvonuri: Apple vrea propria retea sociala

Dupa lansarea iPad 2, in sala circulau zvonuri lansate de angajati ai companiei, cum ca Apple ar fi monitorizat atent succesul Facebook si ca ar pregati o retea sociala. Astfel, dupa iMac, iPod, iPhone si iPad 2, Apple ar putea sa lanseze un site/aplicatie de socializare proprie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu