marți, 3 mai 2011

iPad 2 - impresii

Reuseste noul iPad sa se ridice la inaltimea asteptarilor? Jurnalistii britanici de la Metro au reusit sa faca un mini-test dupa conferinsa lansarii din San Francisco..



iPad 2 este mai subtire decat iPhone, cu o grosime de doar 8,8 milimetri, si mai usor decat precedenta versiune cu circa 15%, ceea ce il face mai usor de tinut intr-o singura mana.
Cele doua camere dispuse pe ambele parti ale tabletei vor permite apeluri video, softul de editare video a fost imbunatatit, insa cea mai spectaculoasa aplicatie in opinia jurnalistilor britanici este GarageBand, softul de compunere, editare si inregistrare a muzicii.
Noul procesor, care se lauda cu o viteza dubla, grafica de noua ori mai rapida si acelasi consum de energie precum procesoarele A4 nu a fost testat.

Ce dezamageste?


iPad 2 continua sa sufere la capitolul conexiune USB, mai exact nu are un port dedicat, nu detine un slot pentru card SD, iar sistemul de operare, desi nu este mai slab decat concurenta de la Android Honeycomb nici nu vine cu inovatii. Totodata, desi reprezentantii Apple nu au facut precizari legate de memoria RAM a tabletei, speculatiile privind plafonarea la 256 MB – jumatate din capacitatea iPhone 4 – sunt o dezamagire profunda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu