marți, 3 mai 2011

Chinezii au piratat iPad-ul

Exact in ziua in care Apple a lansat iPad 2 in afara Statelor Unite, chinezii au scos pe piata o versiune piratata a tabletei, numita iPed.

Cei care nu isi pot permite sa isi cumpere un iPad 2, care costa 536 de dolari, pot achitiona varianta chinezeasca, care este doar 105 de dolari, potrivit Everyeye.

Mai mult, se pare ca iPed-ul foloseste acelasi sistem de operare de la Google, Android, ca si varianta originala, si este produs exact in aceeasi zona geografica a Chinei ca si iPad-ul.



Mii de oameni nerabdatori au mers in Australia si Japonia la magazinele Apple, pentru a fi primii posesori ai mult asteptatei tablete iPad 2.

La Sydney s-a format o coada de peste 200 m in fata unui magazin al grupului american Apple, sub ochii vigilenti ai personalului de paza, iar la Tokyo, scenele erau asemanatoare.

iPad 2 a fost lansat si in Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Canada si in alte noua tari in iulie, printre care Benelux, Hong Kong, Singapore si Mexic.

Un comentariu:

  1. Am vazut si ue clipuuri pe youtube si am gasit chiar un site care le comercializeaza si ti le trimite acasa gratis - pretul era in jur de 300 RON pentru o tableta de 7 inch cu android

    RăspundețiȘtergere